Upravljanje stavb

Pri Tenit d.o.o. poskrbimo za upravljanje stavb oz. večstanovanjskih objektov. Naš primarni cilj je vaše zadovoljstvo, ki ga dosežemo z:

  • odprto komunikacijo,
  • transparentnim poslovanjem,
  • tehnično in strokovno podkovanostjo,
  • hitrim odzivom,
  • in številnimi drugimi bonbončki.

Povabite nas na kratek posvet in predstavitev našega dela in pripravili vam bomo konkurenčno ponudbo. Dovolite, da vas prepričamo!
Zahtevajte ugodno ponudbo - kliknite tukaj!
  •  
Nudimo upravljanje stavb in vodenje rezervnega sklada v Ljubljani in bližnji okolici. Z dolgoletnimi izkušnjami vam pomagamo pri :

  1. Izvedbi tehničnih del - za uspešno upravljanje stavb je potrebno imeti dobro narejen načrt vzdrževanja in vseh vzdrževalnih del, ki bodo opravljena v naslednjih letih. Le tako se lahko sredstva iz rezervnega sklada smotrno porabljajo. Poleg vzdrževalnega načrta vam pomagamo poiskati podizvajalce in pridobiti najboljšo ponudbo. Med izvedbo z nadzorom podizvajalcev poskrbimo, da so vsa dela korektno opravljena. V primeru kakršnih koli škodnih zapletov poskrbimo tudi za komunikacijo z zavarovalnico.
  2. Organizacijska dela - poskrbimo za redna srečanja vseh lastnikov sodelovanj in aktivno sodelujemo pri dogovorih.
  3. Finance - preračunamo in razdelimo stroške med lastnike, varno in zanesljivo upravljamo z rezervnim skladom ...
Prav tako vam svetujemo in pomagamo pridobiti ugodne kredite in subvencije glede na možnosti, ki so ta trenutek na voljo.

V kolikor iščete ugodnega, zanesljivega in odrtega parnerja za upravljanje vaše večstanovanjske stavbe, ki vam lahko ponudi tudi nasvet in ne le opravi storitev, ste na pravi strani. Zahtevajte predstavitev!

Pošlji povpraševanje

Iščete upravnika?

Pošlji povpraševanje

Spletna aplikacija

Prijava v spletno
aplikacijo
Prijavi se
V življenju boste imeli vse, če boste pomagali drugim, da dobijo to, kar si želijo.
Zig" Ziglar